Seniortur til Karup/Haller Å

4. april 2024 kl. 08:00

Kære gamle gubber,

Så skal vi have indviet vores nye hytte og fiskevand i Karup- og Haller å. Det gør vi torsdag d. 4. april, hvor vi skal fange bækørreder i de to åer med orm, spinnere, woblere og fluer. Det skulle være plads nok til os alle, da vi nu har 4,5 km fiskevand at sprede os ud på.

Vi mødes ved vores hytte kl. 8 til rundstykker, en af de alkoholiske og jeres medbragte kaffe. Efter vi har hørt længe nok på hinandens pral og løgnehistorier, fordeler vi os ud på de forskellige strækninger, og mødes så igen ved 12.30 tiden til grillpølser med øl og vand. Prisen for deltagelse er som sidste år; kr. 10 for hver del i spiser eller drikker. Jeg har det hele med.

I skal melde jer til på https://lystfiskerforeningenaros.dk/arrangementer, og et par dage før afgang, laver jeg en kørselsplan, så nogle af jer samler et par andre lystfiskere op. Kørslen afregner I selv med chaufføren, og efter statens nye takster, skal I samlet betale kr. 3,79 per km.

Stram line

Mogens


Tilmelding (11 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand