Lån af hytter og både

Ved lån af hytter og både - kontakt medlemsservice. Hytterne kræver reservation i god tid. Vi arbejder på en online reservation. Se priser under Kontigentsatser og priser

Ved lån af båd med motor, kræver det "jollekort", der er et lille kursus, afholdt af foreningen.

Langager hytten

Dette er en bjælkehytte, der ligger få hundrede meter fra vores fiskevand. Smukt område lige op af nord kanalen og Skjern Å, med græssende får langs bredden.

Selvom fiskevandet ved Langagergård ikke er det længeste stykke, så overrasker det ofte med en god laks.

Grindsted Å ved Eg

Hytten kan selvfølgelig også reserveres til ture på kun 1 dag. I hytten er der gasblus, bord/stole og to brikse samt 2 gæstesenge, ialt 4 sovepladser og alt køkkengrej til 4 personer. Alt øvrigt skal medbringes.

Bemærk at der ikke er elektricitet i hytten. Når gasflasken til gasblusset i køkkennet er tom, kan den byttes til en fyldt ved at henvende sig på gården.

Vær opmærksom på, at det er strengt forbudt at bruge grill eller tænde bål i området, ligesom tobaksrygning kun er tilladt i hytten eller på fliserne udenfor hytten.

Hytten forlades ryddelig og rengjort. Affald medbringes. Toilettet bag hytten tømmes (nedgraves, spade forefindes). Gas afbrydes på regulator. Nøgle efterlades i låst nøgleboks med kode rullet bort.

Shelter ved Sdr. Felding

Flot shelter bygget af lodejeren. Fint til overnatning i de varmere måneder med underlag og sovepose. Lille ildsted og brænde ved siden af shelteret. Husk at bruge skraldespanden på stedet.

Holtum hytten

Denne er placeret midt på heden få hundrede meter fra Holtum å, der rummer laks, havørred, bækørred og stalling + engang imellem en regnbueørred. Hyggelig rummelig hytte med plads til 4-6 personer.

Både og joller

AROS råder over flere både der er tilgængelig for medlemmerne. Vi har flere joller ved Brabrand sø, der frit kan benyttes. Derudover har vi en båd med motor, der kan afhentes på trailer, samt en båd ved Studstrup by.

Bemærk at både med motor, kræver jollekort.