Information

Medlemsservice kan altid kontaktes på e-mail og SMS. Haster det, kan du ringe på nedestående telefonnummer, hvis er indenfor rimelig telefon tid.

Medlemsservice hjælper dig gerne med svar på spørgsmål om dit medlemskab, tips og aktuelle oplysninger fra fiskevande m.v.
Michael Grimm
lystfiskerforeningenaros@gmail.com

Skoleparken 147
8330 Beder

Services

• Gratis udlån af fiskekort til Lerkenfelt å og Rye å. KORTENE KAN KUN LÅNES OG SKAL RETURNERES TIL MEDLEMSSERVICE STRAKS EFTER BRUG!
  • Reservation af hytten ved Langagergård, Skjern Å. Kontakt medlemsservice.
  • Ved afhentning af nøgler og kort, kan du selvfølgelig afregne kontant. Ved overførsel til AROS's bankkonto skal du kontakte medlemsservice for oplysninger.
  • Båd: Kontakt medlemsservice for reservation og kode til lås

Medlemskort for AROS og Danmarks Sportsfiskerforbund

Ved at klikke på nedenstående link, kan du gå til din egen side hos Danmarks Sportsfiskerforbund. På DSF side kan du printe dit medlemskort. Dit medlemskort bliver også tilsendt på e-mail.