Seniortur til Mariager Fjord

18. september 2023 kl. 09:00Hej igen i gamle gubber,

Det har været lidt tyndt med seniorturer i år. Først drillede vejret i foråret. Så fik vi en meget tør og varm juni, som gjorde fiskeriet vanskeligt på både kysten og i åerne. Men nu er vi tilbage til normalen, så hvorfor ikke gentage vores succesfulde tur til Mariager Fjord. Der er efter sigende rigeligt med havørreder der oppe lige nu.

Vi mødes et eller andet sted ved fjorden kl. 9:00 til rundstykker og jeres medbragte kaffe, og skal I have en lille skarp for at dulme nerverne inden fiskeriet, så jeg også det med. Stedet meddeles et par dage inden afgang, når vi har en pålidelig vejrudsigt. Efter formiddagsfiskeriet mødes vi til grillpølser ca. kl. 13.

Du melder dig til på vores hjemmeside, og når jeg har et overblik over deltagerne, laver jeg en samkørselsplan, som sendes til deltagerne.

Knæk & bræk

Mogens


Tilmelding (12 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand