Fælles sæsonafslutning

11. november 2023 kl. 08:30

Fælles sæsonafslutning lørdag 11 november

Husk der er tilmelding til dette arrangement. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig. Gå ind på vores hjemmeside under arrangementer find Fælles fiskedag og tilmeld dig. Vi minder samtidig om Giber å er fredet fra den 31 oktober.

Fælles morgenkaffe og fiskeri. Efter morgenkaffen fisker vi ca. 3 timer i håbet om at fange en eller flere af de mange havørreder/bækørreder, som vi ved der befinder sig i vandløbet. Vi samles så igen kl. 13.00 hvor grillpølserne vil være klar til at stille sulten.

Hele arrangementet, inkl. 1 øl eller vand, koster 50 kr. For de der selv tager kaffe og madpakke med, er det naturligvis gratis. Vi mødes på depotet Skibbyvej 43, 8220 Brabrand kl. 8.30. Kom og vær med til en hyggelig dag.


Tilmelding (9 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand