Foredrag med Bo Rønholt Frier

17. januar 2023 kl. 19:00

Deltag i et underholdende og lærerigt foredrag om fluefiskeriet efter havørred i de danske åer med lystfisker og fiskeinstruktør Bo Rønholt Frier. Arrangementet er åben alle kan deltage! Det Gamle Gasværk, Byleddet 2, 8220 Brabrand.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i dette fiskeri, er der masser af komme efter af gode tips og spændende røverhistorier.
Foredraget bliver en skøn blanding af teknik, fiskefilosofi og smukke billeder, samt Bos nærværende historier fra åen.
Tilmelding på foreningens Hjemmeside er nødvendig. Deltagergebyr på 40 kr. betales ved indgangen. Gratis kaffe og småkager og muligheder for øl - vand. Der vil være en pause på ca. 15 min.


Tilmelding (58 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand