Ekstraordinær generalforsamling

30. november 2022 kl. 19:00

Bestyrelsen i Lystfiskerforeningen AROS indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling den 30. november 2022 kl 19:00 på Gasværket, Byleddet 2 C, 8220 Brabrand.


Dagsorden

1)     Valg af dirigent

2)     Valg af referent

3)     Forslag om køb af ejendommen Skovbovej 42A, 9500 Hobro

a.     Forslaget* præsenteres af formand og næstformand

b.     Drøftelse af forslag

c.     Beslutning

4)     Eventuelt

*Yderligere information

Baggrunden for indkaldelsen skyldes, at en enig bestyrelse foreslår at foreningen køber fast ejendom. I foreningens vedtægter fremgår det, at køb af ejendom kræver generalforsamlingens godkendelse (§7).


Informationer om ejendommen præsenteres på mødet, og kan hentes her https://www.johnfrandsen.dk/sag/34030000231/skovbovej-42a-krogen-9500-hobro/

Tilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand