Seniortur til Mariager Fjord

5. oktober 2022 kl. 09:00

På sidste tur blev vi enige om at tage til Mariager Fjord. Nu er vi 6 mand der var i sommerhus i sidste uge ved Fladbjerg ca. 5 km øst for Mariager. Det var en rigtig hyggelig tur med en masse små fisk. Der blev fanget over 50 havørreder hvor kun en var 46 cm men der var flere som mistede større fisk, resten var under 40 cm.
Husk alle må tilmelde sig på vores hjemmeside så vi kan finde ud af hvordan vi kan køre sammen derop. Mogens koordinerer samkørsel senere. Vi samles kl. 9.00 på Daniavej ved parkering m. borde og bænke. se kort… Der ca. 1 times kørsel fra Aarhus.

Vi sørger for Rundstykker, øl og vand, Grillpølser til frokost, medbring selv kaffe.Tilmelding (13 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand