Kysttur for de ikke arbejdsramte

1. juni 2022 kl. 08:00

Det var det mest hyggelige, der er overgået mig i lang tid. Jeg tænker på vores tur til Skjern Å. Tænk sig at kunne mødes med gode fiskekolleger til rundstykker og en lille skarp, uden at nogen stresser rundt for at komme først til åen. Vi var en forsamling lystfiskere, der kunne hvile i os selv.

Derfor prøver vi igen. Der er lidt trængt i arrangementskalenderen, men lad os prøve en kysttur. Vi vil nærmere bestemme destinationen et par dage før, når vi kender vejrudsigten. Det bliver onsdag d. 1. juni. I skal melde jer til på vores hjemmeside, så vil jeg finde ud af transporten, når jeg har deltagerantallet. Resten klarer vi over e-mail.

Jeg sørger selvfølgelig for, at vi hverken sulter eller tørster!


Tilmelding (9 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand