Kastekursus + Flue-gak og gøgl med Nordic Anglers

12. maj 2022 kl. 17:00

Lystfiskerforeningen AROS afholder kastekursus og flue-eftermiddag med Nordic Anglers. Der vil være mulighed for gode tilbud og Daniel D. Holm hjælper med sammensætning af det grej man mangler. Der vil blive mulighed for at prøve mange forskellige liner, stænger og mere.

På dagen vil Troels Holstein Kaa, Stefan Skovbo og Daniel D. Holm hjælpe med enhåndskast, dobbelttræk og tåhåndskast. Er man helt ny indenfor fluefiskeri, så er man meget velkommen og der vil være fine stangsæt man kan øve sig med. 

Der vil også blive lodtrækket lidt lækre fluefiskeprodukter blandt de fremmødte - husk at tilmelde sig til arrangementet herunder. 

Parker ved Skjoldhøjvej - True Hundeskov - p-plads Skjoldhøjkilen - Vi mødes på plænen på modsatte side af vejen kl. 17. Husk at spise inden da.

Tilmelding (51 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand