Fluebinding og Klubaftner

13. december 2022 kl. 19:00


Fluebinding/Klubaftner hver tirsdag på Gasdværket. Første aften er tirsdag den 25 oktober 2022 (uge 43) kl. 19.00. Alle er velkomne, både nybegyndere og rutinerede, man behøver ikke at være medlem af foreningerne og kan bare møde op.

Vi har lavet aftale med FFFD’s afdeling i Århus om samarbejde i fremtiden at afholde fælles fluebinding i vores lokaler på adressen: Gasværket, Byleddet 2C, 8220 Brabrand. Nybegyndere kan Ved Lystfiskerforeningen AROS låne udstyret til fluebinding. Andre aktiviteter kan være foredrag og kastekurser.

Kom og vær med til at skabe fælles hygge.


Tilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand