Fælles Fiskedag

13. november 2021 kl. 09:00

Tag ud og deltag ved foreningens sidste fælles fiskedag i år. Vi starter med morgenkaffe og rundstykker samt tilbehør. Efter morgenkaffen bliver der også tid til at fiske i et af vore vandløb. Efter fisketuren mødes vi til et dejlig opvarmet depot, hvor vi vil hygge os med de grillede pølser og nogle spændende historier. For hele arrangementet betaler man 50 kr. inklusiv en øl eller vand.


Er din fiskekammerat ikke medlem af AROS, kan han denne dag købe et gæstekort (50.kr) og i vil få en fælles oplevelse i en stærk forening der gør alt for dig.

Et rigtigt hyggeligt arrangement, hvor fiskeriet er i højsædet. For gamle såvel som for nye medlemmer er dette en mulighed for at lære åen at kende, og måske fange en bæk- eller havørred. AROS fiskevande se kortmappe- https://www.lystfiskerforeningenaros.dk/fiskevand/kortmappe
Vi mødes kl. 9.00 på depotet Skibbyvej 43, 8220 BrabrandTilmelding (21 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand