Kysttur Djursland

16. oktober 2021 kl. 09:00

Ved mange af vores fisketure og aktiviteter må man nu tilmelde sig på vores hjemmeside for at deltage. Det er et rigtig godt system som alle kan finde ud af og det tager kun et øjeblik. Man går ind og klikker på den aktivitet man ønsker at deltage i, her er der 4 felter der må udfyldes. Navn,
E mail, Tlf. nr. og medlems nr. klik på tilmeld og du er registreret.Vi slutter kystsæsonen af med en tur til en af Djurslands
kyster. 
Vind, vejr og stemning på dagen bestemmer
destinationen, men tiden må vise hvad vi finder på.

  

Vi mødes på parkeringspladsen for enden af djurslandmotorvejen hvor man kører mod Rodskov og Ugelbølle kl. 9.00, hvor der er fælleskørsel. Vi forventer at være hjemme igen kl. ca. 18.00 eller hvad vi evt. bliver enige om på stedet. Prisen for turen er benzinudgift for fælleskørsel.


Tilmelding (14 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand