Juniortur til Harlev P & T

23. august 2020 kl. 10:00

AROS Ungdom & Fiskeekspressen

Harlev Put and Take, fiskeri for hele familien

23/8 fra 10-13

AROS Ungdom og Fiskeekspressen inviterer på fiskeri i Harlev Put and Take søndag d.23/8 fra klokken 10-13. Få tre timers fiskeri for kun 100,-kr. Vi står klar til at råde og vejlede såvel nye som øvede fiskere i det spændende fiskeri efter søernes stærke regnbueørreder. Tag formiddagskaffen og familien med og få nogle hyggelige timer og måske aftensmaden med hjem. Tilmelding senest fredag d.21/8 Tilmelding på mail til Peter Martinussen peter_martinussen@hotmail.com eller Orla Jegstrup på telefon 40 57 19 72

Tilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand