Fælles premieredag

1. marts 2020 kl. 08:30

Fiskesæsonen starter i vores nærvande søndag den 1. marts. For at markere vores fælles fiskedag og en forhåbentlig god sæson mødes vi kl. 8.30 om søndagen i foreningens depot på Skibbyvej 43, til fælles morgenkaffe med brød og måske en lille en til halsen.

Efter morgenkaffen fisker vi ca. 3 timer i håbet om at fange en eller flere af de mange havørreder/bækørreder, som vi tror der befinder sig i å-systemet. Vi samles så igen i depotet ca. kl. 12.00 hvor grillpølserne vil være klar til at stille sulten.

Hele arrangementet, inkl. 1. øl eller vand, er et godt Aros tilbud, som koster 50 kr. For de der selv tager kaffe og madpakke med, er det naturligvis gratis. Du finder BLF-depotet ved at se køreanvisning i kortmappen mellem, Skibbyvej nr. 43. og 45. Lars Olsen stykket.


Tilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand