Havørred fra Gudenåen - Lilleåen

Dato 28. juli 2022
Fanget af Kasper Schultz
Sted Gudenåen - Lilleåen

Vildeste fiskeri jeg nogensinde har oplevet!!

Heldags tur til Lilleåen hvor jeg skulle prøve en masse forskellige steder efter havørred. Efter 4 timer, hvor jeg mistede to, kørte jeg til mit favorit sted i Lilleåen. Her skete det vildeste jeg har prøvet. På en 20 meters strækning, får jeg, på kun 5 minutter - 3 efterfølgere, og fanger 2 havørreder hvoraf kun en af dem kom på land. For ikke at snakke om, at jeg mister endnu en havørred fem minutter senere. Vild oplevelse, har aldrig oplevet så mange havørreder - og mistet så mange havørreder på en tur.

Fik desuden over 10 efterfølgere i dag

Alle fisk genudsat