Regnbueørred fra Aarhus Å

Fanget af Stefan Wedel Højgaard
Sted Aarhus Å
Vægt 1.2 kg

Har haft lidt svært ved at finde tid til komme ud til vandet de sidste 14 dage, så da muligheden for bare en halv times fiskeri efter arbejde bød sig i dag, så slog jeg til :-) Med lidt held kunne man jo ramme en nystegen havørred efter det store regnvejr forleden.
Lynturen gik til Harlev stykket af Århus Å, hvor gode kræfter havde slået sti dagen før - og der var masser af aktivitet i vandet. På den halve time havde jeg 10 fisk ude af vandet - fordelt på 4 arter.
1 lille gedde på ca. 30 cm
6 små aborrer
2 bækørreder også omkring 30 cm
1 regnbue på 45 cm
Havørreden udeblev, men det er svært at beklage sig over sådan en tur.