Stalling fra Gudenåen - Åsted Bro

Fanget af Carsten Fihl
Sted Gudenåen - Åsted Bro
Metode Tørflue

Fiskede 45 minutter på vej hjem fra arbejde fra kl 13.30. Der var mange Danica i luften, men også enkelte gule (yellow may) og enkelte vårfluer. Enkelte ringende fisk der ikke interesserede sig for noget. Et sted var der mere aktivitet, helt klart stallinger og jeg krogede en enkelt og missede en 2-3 stykker. Min største danske stalling i mange år. Vævsprøve DNA udtaget til DTU
stalling projekt. (Fedtfinne)