AROS Ungdom

Lystfiskerforeningen AROS starter i 2020, junior og ungdomsprogram for børn og unge fra 10-18 år, under navnet AROS Ungdom. Ti spændende fisketure i 2020 programmet. Alle er velkomne i AROS Ungdom, har man ikke en fiskestang, kan man låne en af foreningen. I AROS Ungdom lærer man at fiske og behandle naturen med respekt, samtidig med at man møder nye fiskevenner. Der er en stigende interesse for lystfiskeri i disse år, også blandt børn og unge, og i AROS Ungdom vil vi gerne hjælpe børn og unge i gang med denne spændende hobby.

På alle ture deltager erfarne ledere, der vil hjælpe deltagerne godt i gang med fiskeriet. I vinterhalvåret er der klubaftener om tirsdagen, hvor man kan lære at lave sit eget endegrej, bygge fiskestænger og binde fluer samt høre spændende foredrag om fiskeri og natur.

AROS Ungdom Klubmesterskab i P&T

Puds dine put and take evner af, skærp krogene og hold dig klar til årets sidste arrangement i AROS Ungdom søndag d.8/11 i Harlev Put and Take fra klokken 9-13. Bliver du den første AROS Ungdom Klubmester i Put and Take?

1. Præmie Shimano Beastmaster 7 fod 7-21g, Shimano Aernos 2500

2. Kinetic Icon #6-7 fluestang, hjul og line, fluevest, flueæske

3. Ron Thompson Steelhead 9 fod 7-25g, Shimano Aero 2000

Grejgave til alle deltagere, lodtrækningspræmier og trøstpræmie til mindste fisk. Tungeste fisk vinder, kun en indvejet fisk tæller pr. deltager. AROS Ungdom serverer en corona sikker snack og giver en sodavand, ligesom der vil være håndsprit til rådighed. Vi glæder os til at se så mange medlemmer som muligt til årets sidste fisketur med AROS Ungdom.

140,-kr for medlemmer over 11 år og 100,-kr under 11 år

Tilmelding senest fredag 6 /11 til:
Orla Jegstrup admin@danskmedia.dk SMS. 4057 1972
Peter Martinussen peter_martinussen@hotmail.com SMS 6127 9108

Vi tilbyder juniorer og unge

10 fisketure i 2020 - Lær at fiske

Bliv en del af AROS Ungdom
og få mange gode oplevelser
Tag en ven med på fisketur Ud på tur
Ud på tur - aldrig sur!
Fisketure efter mange fiskearter
Fiskevand tæt på Aarhus