Havørred fra Lilleåen, Essendrup


Dato 18. september 2020
Fanget af Stefan Wedel Højgaard
Sted Lilleåen, Essendrup
Metode Spin
Længde 42 cm
Vægt -

3-4 timers fiskeri på Essendrup stykket kastede en enkelt mindre havørred på 42 cm. af sig (samt 3 små bækørreder).
Egentlig havde jeg ikke tænkt mig at ta' et billede af fisken, da jeg synes, jeg havde brugt længe nok på at få den afkroget - men da den stillede op til et photo-shoot på det lave vand i 10-15 sekunder, inden den søgte længere ud, så kunne jeg ikke lade være :-)

Fangstrapporter

Alle medlemmer har pligt til at indberette fangster fra foreningens fiskevande, på hjemmesiden, seneste 14 dage efter fangsttidspunktet. Det gælder laks, havørred, stalling og bækørred, over mindstemålet og ikke kun hjemtaget fisk.

Fangstrapporten er med til at give inspiration for medlemmer samt mulige nye medlemmer. Derudover giver det bestyrelsen et billede af sæsonens fiskeri og kan være beslutningsgrundlag for arbejde med vandpleje samt andre initiativer ved foreningens vande.

Alle havørred og laksefangster fra Skjern Å systemet, skal indberettes på SÅS' hjemmeside inden midnat samme dag. Læs mere på http://www.skjernaasam.dk

Alle havørred og laksefangster fra Varde Å system, skal indberettes på https://varde-sportsfiskerforening.dk/Tilbage til oversigten