Havørred fra Lilleåen


Dato 6. september 2020
Fanget af Lars Eskesen
Sted Lilleåen
Metode Tørflue
Længde 52 cm
Vægt 1.35 kg

Der var godt med pæne bækørreder på over 35cm, som tog fluen på overfladen og alle blev skånsomt genudsat, og dagen blev rundet af med en god havørred på tørflue (oversize klinkhamer) ved Lerbjerg. Den sugede fluen på et smalt stræk helt oppe i et sving og så eksploderede vandet ellers omkring fisken i flere hidsige udløb, der testede klasse-4-stangen godt og grundigt. Fed oplevelse!

Fangstrapporter

Alle medlemmer har pligt til at indberette fangster fra foreningens fiskevande, på hjemmesiden, seneste 14 dage efter fangsttidspunktet. Det gælder laks, havørred, stalling og bækørred, over mindstemålet og ikke kun hjemtaget fisk.

Fangstrapporten er med til at give inspiration for medlemmer samt mulige nye medlemmer. Derudover giver det bestyrelsen et billede af sæsonens fiskeri og kan være beslutningsgrundlag for arbejde med vandpleje samt andre initiativer ved foreningens vande.

Alle havørred og laksefangster fra Skjern Å systemet, skal indberettes på SÅS' hjemmeside inden midnat samme dag. Læs mere på http://www.skjernaasam.dk

Alle havørred og laksefangster fra Varde Å system, skal indberettes på https://varde-sportsfiskerforening.dk/Tilbage til oversigten