Foredrag med Senja Furbo Aflyst

12. marts 2020 kl. 19:00

Foredrag med Senja Furbo aflyst

Vi har lige fået besked fra Senja Furbo situationen har ændret sig så meget det er nødvendigt at aflyse foredraget i morgen aften, hun arbejder som kirurg på Middelfart Sygehus og må derfor melde fra.

Vi håber på det hele har ændret sig så vi kan finde en ny dag i efteråret.

Tilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op den 20 oktober og kører hele vinterhalvåret frem til tirsdag den 27 april 2021. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

• Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand