Aflyst: Skjern Å premiere

18. maj 2020 kl. 09:00

Udskudt til senere tidspunkt pga. COVID-19 situationen. Mere info kommer løbende.

Traditionen tro mødes vi første lørdag efter premieren, hvor AROS inviterer til sæsonstart.

Vi mødes i Langagerhytten kl. 9.00, hvor vi drikker morgenkaffe sammen. AROS vil være vært for et rundstykke og en opkvikker til ganen og maven. Men medbring selv den nødvendige mængde kaffe.

Herefter skal der fiskes. – Efter nogle timers fiskeri – tidspunktet aftales på dagen – spiser vi vores medbragte madpakker sammen - til akkompagnement af de forhåbentlig mange spændende beretninger fra formiddagens fiskeri.

Kaffe, vand og øl og madpakke, medbringes selv.

Ps: Vær opmærksom på særlige regler for fiskeri i Skjern å.

Se sammenslutningens hjemmeside www.skjernaasam.dk under afsnittet fiskeriet.

Husk også at købe det særlige laksekontingent (150 kr.)

På gensyn ved åen den 18. april.

Langagerhytten, Skjernvej 133, 6933 Kibæk

Tilbage til arrangementer

Klubaftener

Hver tirsdag kl. 19-21 fra midt i oktober og frem til juni holder klubaften. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

• Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand