Gedde fra Århus Å

Dato 6. maj 2022
Fanget af Stefan Wedel Højgaard
Sted Århus Å

Årets anden tur i åen efter bækørreder (den første havde ikke givet noget af betydning). Der var pænt med aktivitet, og den time, jeg havde sat af efter endt arbejdsdag, havde givet 8-10 bækørreder på op til 30 cm, da et noget mere aggressivt hug faldt i et af de dybe sving i åen. En ca. 75 cm lang gedde fandt ikke min lille kobberfarvede Vibrax 2 skinner for lille, og efter en hurtig fotografering (ikke verdens bedste billede - I know) blev fisken afkroget i vandet og svømmede videre...